A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

День сім'ї

Щорічно, 15 травня, увесь світ відзначає День сім’ї – найціннішого, що є в кожної людини. Сім’я – це наш тил, наше безпечне місце, куди ми завжди можемо повернутися. Ми живемо в нелегкий час, коли особливо важливо берегти своїх рідних, цінувати кожну мить, проведену з ними, адже це найдорожчий скарб.

09:42 15.05.2024

Перший етап всеукраїнської гри "Сокіл-джура"

У Сновській громаді відбувся перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід, спрямований на виховання молодого покоління в дусі любові до рідної землі та готовності захищати її, об'єднав учасників з чотирьох команд, які змагалися в різних випробуваннях, щоб виявити свої сили, навички та патріотичний дух. Юнаки й дівчата пройшли перевірку знань історії козаччини та українського війська у конкурсі «Відун», продемонстрували вміння надавати першу домедичну допомогу в конкурсі «Рятівник», змагались у конкурсі «Туристсько-спортивної смуги перешкод», інтелектуально-творчому завданні «Пластун». Конкурс Ватра «Героям слава» - представлення творчо-мистецького виступу рою та конкурс біваків (таборування). За підсумками конкурсів найкращий результат показав рій «Січовик» Петрівського ліцею. Вони – чемпіони! 2 місце – рій «Литаври» Сновський ліцей №1. 3 місце – рій «Чупрундир» Сновський ліцей №3. 4 місце – рій «Соколи» Сновський ліцей №2.

10:23 14.05.2024

Пакунки тепла

    В рамках реалізації проекту "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику", який впроваджується ЮНІСЕФ та  ГО " Ліга соціальних працівників України" в місті Сновськ відбулося вручення "Пакунків тепла". У цьому заході взяли участь начальник служби у справах дітей Лихошерст С.П., центр соціальних служб Управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Сновської міської ради та фахівці із соціальної роботи, які працювали із родинами та всебічно сприяли задоволенню їх нагальних потреб. Сім’ї були вдячні за турботу.

10:13 10.05.2024

Ще одна перемога наших спортсменів

Відбулось вже два етапи весняних зональних змагань з футболу в рамках чемпіонату області серед юнаків 2012-2013 та 2010-2011 років народження. Наші футболісти останні дві зустрічі проводили в гостях, але це не завадило їм здобути перемоги.

16:42 23.04.2024

Вхід для адміністратора