A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін

Дата: 20.05.2020 08:16
Кількість переглядів: 231

Здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Сновської ОТГ, подолавши нелегкий шлях підготовки до олімпіад, завдяки великій витривалості, працьовитості, наполегливості, підтримці своїх творчих наставників здобули 16 перемог у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з 17 навчальних предметів.

У ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь 43 учні. В команді закладів загальної середньої освіти найбільше учасників було з Сновської гімназії та Сновської ЗОШ І-ІІІ ст..№1. Відповідно призових місць у Сновській гімназії - 8, в Сновській ЗОШ І-ІІІ ст..№1 – 5.

Найвищу якість підготовки учасники обласного етапу олімпіад продемонстрували з хімії та англійської мови (Сновська гімназія), російської мови (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст..№1), географії (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст.№2) отримали по два дипломи.

За підсумками ІІІ етапу обласних олімпіад закладів загальної середньої освіти Сновська ОТГ посіла  17 місце з 43 адмністративно-територіальних одиниць області.

Лащенко Катерина, учениця Сновської гімназії здобула перемогу з двох предметів: хімії та екології, та мала представляти область на ІV етапі всеукраїнських олімпіад з хімії.

З метою підвищення результативності та ефективності участі учнів у предметних олімпіадах триває процес вивчення і популяризації передового педагогічного досвіду щодо пошуку та підтримки талановитих учнів.

Щиро віримо, що отримані знання і вміння допоможуть вам принести користь суспільству, собі і своїм близьким.

Ми пишаємося вами і вашими наставниками.


« повернутися

Вхід для адміністратора