A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

З Днем знань

Дата: 01.09.2020 08:39
Кількість переглядів: 211

Шановні учні, батьки, колеги-освітяни!

Щиросердечно вітаємо вас із Днем знань!  1 Вересня – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності, особливе свято: яскраве, насичене приємними емоціями та хвилюючою атмосферою.

Дорогі діти, опановуйте знаннями, виховуйтесь у дусі патріотизму і любові, бережіть і примножуйте духовну спадщину нашого народу, будьте гордими нащадками дідів і прадідів та своїх батьків, які сьогодні хоробро захищають нашу Вітчизну. Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями думки, а не пам’яттю, і тому бажаю вам, шановні школярі, сил, натхнення та наполегливості.

Шановні батьки, щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

Дорогі вчителі! Ви щедро даруєте свої знання, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

З нагоди свята прийміть наші найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність.

  Зі святом, з Днем знань! Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі,  успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків. 

Зі святом!

З повагою  управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора