A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

З Днем працівника освіти України

Дата: 01.10.2020 09:16
Кількість переглядів: 228

Шановні працівники освіти, дорогі наші колеги!

Прийміть найщиріші сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята!

У цей осінній день вітаємо всіх причетних до освітянської галузі – Днем працівника освіти України. Педагог - це не професія. Педагог - це ціле життя, і воно віддане школі і учням.

Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Адже саме ваша праця закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав.

Педагог – це професія, обрана серцем. Бути учителем – це справжнє мистецтво, найвище вміння на Землі, наука із наук. Адже через діяльність педагога відбувається становлення громадянина як особистості і фахівця, змінюється інтелектуальний та духовний потенціал нації. Ваша подвижницька праця, любов до дітей роблять світ кращим, а людей – добрішими.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний  творчий пошук, за натхненну і самовіддану працю, благородство душі і серця, вірність обов’язку і покликанню.

Низький уклін Вам за турботу і любов до дітей, терпіння і мудрість, жертовне служіння улюбленій справі. Щиро вдячні Вам, дорогі вчителі, викладачі, вихователі, працівники галузі за самовіддану працю, безмежну любов до професії та віру в завтрашній день нашої держави. Міцного здоров’я Вам, життєвого оптимізму, невичерпних  творчих сил, натхнення і довгої людської пам’яті!

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях супутниками будуть успіх та удача.

З повагою,

управління освіти Сновської міської ради!


« повернутися

Вхід для адміністратора