A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Соціальний проект “Ти можеш усе! Можливості безмежні! ”

Дата: 19.02.2020 09:48
Кількість переглядів: 211

 Стартував соціальний проект “Ти можеш усе! Можливості безмежні! ”

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією “Інформаційні технології України” започаткувало соціальний проект “Ти можеш усе! Можливості безмежні! ”

Мета проекту - надати БЕЗКОШТОВНІ можливості навчання затребуваним професіям у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів взяти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IT компаніях України.

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть вже реєструватись на https://education.msp.gov.ua/. Під час реєстрації учасники мають обрати обов’язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов - можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.uaЩо стосується технічних питань, будь ласка, надсилайте повідомлення на адресу support@prometheus.org.ua.

Більш  детально  про проект  можна  дізнатися, звернувшись  до Центру  соціальних  служб для сії, дітей  та молоді Управління освіти, сімї, молоді та спорту   за  адресою: вул. Миру, 53


« повернутися

Вхід для адміністратора