A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тиждень настільного тенісу

Дата: 26.03.2019 10:54
Кількість переглядів: 225

Минулий тиждень в спортивному житті нашої громади проходив під прапором настільного тенісу. Спочатку, у вівторок, до   спортивної зали Сновської ЗОШ №1 з’їхались представники учнівського тенісу на змагання в рамках ХІХ Спортивних ігор здобувачів освіти навчальних закладів нашого району. 

 

Для участі у турнірі 12 навчальних закладів делегували 15 команд, загальною   кількістю 45 спортсменів. У першій групі, що включала  команди навчальних   закладів І – ІІІ ступенів традиційно сильну гру продемонстрували вихованці ЗОШ № 1, Новоборовицького НВК та гімназії. Перемогла команда хазяїв у складі Демченка Іллі, Швеця Олександра та Лілії Моцар. Срібні нагороди у цікавій боротьбі завоювали Логвиненко Олександр, Бардаков Артем та Ольга Усачова з команди Нових Борович. Третє місце дісталось Полюшко Олексію, Чурікову Євгенію та Чумак Олександрі, які представляли команду гімназистів.

У другій групі, серед  навчальних закладів  І – ІІ ступенів, високий чемпіонський клас показала учнівська дружина з Тур’ї у складі Мартиненка Андрія, Коваль Жанни та Крупського Бориса. Другими стали Письмений Максим, Філон Олексій та Толстая Єлизавета, що навчаються у Великощимельському НВК. І слід відзначити непоганий виступ молодої команди  НВК зі Сновського у складі Максима Ткаченка, Софії Денисенко та Ткаченка Євгенія, які стали третіми.

А вже за два дні по тому, знову на базі ЗОШ № 1, проходили перші змагання серед майстрів малої ракетки Сновської ОТГ. Відкрита першість в особистому заліку проводилась   серед спортсменів, розділених на три підгрупи.

До першої підгрупи потрапили хлопці 2002 – 2005 року народження.

До другої – 2006 року народження і молодші.

В третій підгрупі поміж себе змагались дівчата.

Серед старших хлопців не було рівних Іллі Демченко, друге місце посів Дмитро Пилипчук,  третє місце у Чурікова Євгенія.

У підгрупі, де грали молодші хлопці, результат такий:

І місце – Швець Олександр;

ІІ місце – Лахадинов Нікіта;

ІІІ місце – Фориш Артем.

Дівочі поєдинки теж відзначались напруженістю та були наповнені емоціями.

Юна, але досвідчена Єлизавета Сарапіна, переконливо отримала верх над своїми візаві і отримала переможне «золото» турніру.

Анастасія Заболотна опинилась на «срібній» сходинці п’єдесталу пошани, а тенісистка з Тур’ї Жанна Коваль слала «бронзовою» призеркою відкритої першості.

Всі переможці турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Нагородження призерів змагань проводила неодноразова переможниця чемпіонатів області з настільного тенісу Катерина Борсук.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора