A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек (01.10 – 31.10.2020) «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта»

Дата: 04.11.2020 10:58
Кількість переглядів: 360

        За пропозицією Міжнародної асоціації шкільних бібліотек (IASL) міжнародний День шкільних бібліотек, який проводиться щорічно четвертого понеділка жовтня, було перетворено в місячник. На підтримку даної міжнародної ініціативи в різних країнах світу з 2008 року започатковано щорічне проведення у жовтні Міжнародного місячника шкільних бібліотек.

       Нині в освітянській галузі України функціонує більш ніж 17000 шкільних бібліотек. У 2014 році започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходив в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек з 01 по 31 жовтня.  У 2020-2021 навчальному році Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта».  Бібліотекою Сновської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розроблено план масових заходів щодо проведення місячника, на які запрошувались усі бажаючі.

День бібліотворчості – майстер-клас «Друге життя непотрібних речей» (6 -7 кл.)день бібліотворчості – майстер-клас «Друге життя непотрібних речей» (6 -7 кл.)

                          

Електронна презентація - літературна мозаїка «Ми – друзі природи»

До дня яблука - літературно-мистецький коктейль «Щедрі дари осені»

           

Читацький марафон «Природа – це книга, яку треба читати серцем»

     


« повернутися

Вхід для адміністратора