A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Дата: 13.11.2019 11:13
Кількість переглядів: 236

 

За концепцією НУШ, кожна школа матиме у своїй структурі сучасну бібліотеку.

        На сьогоднішній день  шкільна бібліотека Сновської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, як обов'язковий структурний підрозділ закладу загальної середньої освіти, є однією з ланок у системі формування творчого учня, найповнішого розкриття його здібностей і нахилів. Залучаючи дитину до читання, бібліотека не тільки відкриває шляхи до важливих джерел інформації, але й робить значно важливішу справу – сприяє творчій самореалізації особистості.

         Саме творчість є найважливішою складовою успішної, всебічно розвиненої особистості, тому головною метою діяльності шкільної бібліотеки є створення умов для розвитку такої людини, її духовного зростання та творчої самореалізації засобами книги.

          З 01 по 31 жовтня 2019 року в Сновський ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «Бібліотека нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

          В рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек бібліотекою школи згідно плану було проведено ряд заходів, головною метою яких було популяризація та стимулювання читання. Детальніше,,,


« повернутися

Вхід для адміністратора