A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШІСТЬ ТУРНІРІВ І П’ЯТЬ ПРИЗОВИХ МІСЦЬ

Дата: 15.01.2020 12:24
Кількість переглядів: 209

В режимі non – stop проводжали 2019 та зустрічали 2020 роки вихованці відділення футболу міської ДЮСШ. З 22 грудня по 12 січня наші футболісти взяли участь аж у шести турнірах для команд різновікових груп.

Отже, коротко хронологія футбольних подій.

21 - 22 грудня відбувся турнір в місті Славутич, на якому географічно були представлені команди з усієї України. Згуртована гра в обороні і стрімкі атаки сновських юних майстрів шкіряного м’яча призвели до  «бронзового» результату. Кращим гравцем змагань визнано  Дениса Губенко, але тренер Олександр Кухаренко схвально відгукнувся про кожного футболіста.

27 – 28 грудня – знову Славутич. На цей раз відкрита першість міста з міні футболу. Представництво: Республіка Білорусь (м. Речиця), Київська область (Переяслав – Хмельницький, Бородянка), Київ, Житомир, Славутич, Чернігів, смт. Гончарівське, Бахмач, Сновськ. Від Києва, Чернігова та Славутича участь в турнірі приймало по декілька команд. Ми впевнено виграли перше місце в групі, але в півфіналі не вистачило фізичних кондицій переграти господарів майданчику. Четверте місце – непоганий результат для команди неосновного складу. Кращий  гравець команди – Олександр Шумський, а Литвиненко  Сергія було визнано кращим захисником турніру.

28-29 грудня, Сновськ, шість команд, хлопці 2011 року народження і молодші. Першість розігрувалась серед ФК Чернігів, «Десна»- Чернігів, «Юність»- Чернігів, ДЮСШ Семенівка та дві команди зі Сновська.              

 Перше місце посіли спортсмени з  ДЮСШ Семенівка, друге – Сновська ДЮСШ, третє - «Десна» - Чернігів.

Кращим гравцем змагань став  Туровець Дмитро, а кращим бомбардиром - Заборовський Кіріл.

 

       З 3 по 5 січня в нашому місті знову сходились у поєдинках 16 команд. Ми стали першими у групі, обігравши юнаків з Чернігівської «Десни», Менської ДЮСШ та «Спартака» зі Славутича.

У напівфіналі нашій команді випав серйозний суперник з другої команди міста Славутич. Але сновські футболісти, як кажуть, спіймали кураж і не залишили своїм візаві жодного шансу на перемогу, вигравши з рахунком 4:2.

Встояли наші футболісти і перед авторитетом Чернігівської «Десни». І не просто встояли, а, у поєдинку за перше – друге місце, розгромили «деснянців» 6:1! Найкращим привітанням для сновських футболістів був щасливий вигук тренера Олександра Кухаренка «Хлопці красавці!!!»

Після Різдва Христового знову до нашого міста завітало 12 команд на дводенний різдвяний турнір серед футбольних вихованців 2006 – 2007 років народження.

Можна з впевненістю сказати, що незважаючи на ігрову напруженість у низці всіх новорічних змагань, цей турнір найсильніше вирізнявся жаром пристрастей та триманням інтриги до фінального свистка арбітра.

Впевнено обігравши суперників з великими рахунками в своїй групі, в поєдинках за І – ІІІ місце наші хлопці зустрілись з однолітками з «Десни». Цей матч всі назвали «грою турніру». І за красою, і за драматургією. У підсумку – нічия 4 : 4 і, щоб завершити турнір переможцями, перед нами стало вкрай важке завдання, а саме: виграти у дуже технічної команди з військового містечка Гончарівське з розривом не менш ніж у два м’ячі.

Під шалену підтримку вболівальників обох команд футболісти з нашого міста показали більш міцніший характер і витримку. Фінальний свисток арбітра  зафіксував остаточний переможний результат   4 : 1 на нашу користь. Знову «золото» і новий кубок знаходить своє почесне місце у вітрині славних перемог Сновської ДЮСШ!  

Кращим гравцем турніру названо Антона Зенченко, а О. Кухаренко знову відзначив всіх наших гравців, котрі боролись як одна ціла одиниця.

І завершив футбольний марафон у Сновську турнір, що проходив  11-12 січня серед хлопців 2010 року народження і молодших. Змагались дев'ять команд з міст Конотопа, Мени, Сосниця,  Городні,  Чернігова, Борзни, дві  команди зі Сновська та смт. Гончарівське.

Перше місце виборола «Юність» з Чернігова, друге - ДЮСШ Борзна, третіми стали сновські футболісти. Тренер Сновської ДЮСШ Роман Грицюк залишився задоволеним грою своїх підопічних, зазначивши, що хлопці набираються певного досвіду і, не має сумніву, їм до снаги, в найближчому майбутньому, сперечатись за першу сходинку спортивного п’єдесталу.

А кращими гравцями нашої команди стали  Максименко Сергій та Стеценко Андрій.

 

Тренерсько – викладацький склад міської ДЮСШ висловлює слова вдячності за допомогу у проведенні та участі наших футболістів у змаганнях Сергію Виблову, Василю Морозу, Павлу Мірошниченко, Олександру Гзирбаляну, заступнику міського голови Олені Коваленко та всім батькам наших футболістів.

Окрема подяка міському голові за традиційні солодкі подарунки всім учасникам змагань.

 

Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора