A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Педагогічному колективу Сновської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 представлено нового директора

Дата: 25.01.2021 15:15
Кількість переглядів: 326

25 січня міський голова Олександр Медведьов разом з секретарем міської ради Наталією Самойловою та начальником управління освіти Оленою Коваленко представили педагогічному колективу нового директора Сновської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 - Росик Світлану Миколаївну.

Міський голова привітав Світлану Росик з новою посадою і зазначив, що Світлана Миколаївна – це людина, яка має великий досвід роботи в навчальному закладі та висловив впевненість, що під новим керівництвом заклад розвиватиметься та вдосконалюватиметься, що новий директор, сповнений сил та енергії, спільно з колективом, зможе внести позитивні зміни у процес підвищення якості освіти. 

Олена Коваленко та Наталія Самойлова також привітали новообраного директора, побажали успіхів, натхнення та наполегливості у роботі.

Світлана Миколаївна подякувала за привітання, та звертаючись до колективу, висловила вдячність за підтримку і віру в неї та запевнила, що разом із педагогічним колективом досягнуть поставленої мети - розбудови Нової української школи.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора