A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19 лютого на базі Кучинівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум учителів початкових класів

Дата: 20.02.2019 15:26
Кількість переглядів: 232

Педагоги відвідали відкриті уроки з предметів: «Я досліджую світ» (1 клас), «Літературне читання» (2 клас), «Математика» (3клас).

Дуже цікаво було подивитися, як навчаються першокласники в умовах НУШ.

Адаптація дітей до школи минула без особливих ускладнень, навчання було організовано таким чином, щоб діти отримували від нього задоволення та почувалися у школі вільно. Педагоги на всі сто відсотків переконалися, що психологічний комфорт молодших школярів є одним із чинників успішного навчання на засадах Нової української школи.

На уроці першокласникам не було часу нудьгувати, вони постійно були захоплені різними видами роботи. Спостерігаючи за дітьми в різних навчальних, ігрових та просто життєвих ситуаціях, можна зробити висновок, що дитина в умовах НУШ- особлива, допитлива, гармонійна, має безліч захоплень та відкрита до пізнання- пізнання себе та інших через спілкування, уяву, сприйняття, увагу, мислення.

Нова українська школа дає можливість учням замість запам’ятовування інформації опанувати компетентності, тобто навчатись через практику. Методики навчання та мультимедійний супровід забезпечують глибокі знання навчальних предметів.



« повернутися

Вхід для адміністратора