A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Семінар-практикум вихователів та музичних керівників закладів дошкільної освіти

Дата: 26.03.2019 15:48
Кількість переглядів: 220

26 березня 2019 року на базі  Сновського  закладу дошкільної освіти відбувся  районний  семінар-практикум вихователів та музичних керівників закладів дошкільної освіти  на тему: «Впровадження інноваційних технологій  в практику роботи  ЗДО- як оновлення освітнього процесу, підвищення ефективності та якості роботи з дітьми».

Педагоги відвідали інтегроване заняття з пріоритетом соціально-морального розвитку з елементами казкотерапії  на тему: «Історія про дівчинку, яка не берегла хліб» (вихователь  Корюківська Л. Г.)  та інтегроване  заняття з екологічного виховання з пріоритетом дослідницької діяльності на тему «Космічний патруль». (вихователь Гурін  Т.В.).

 Музичний керівник  Кушнір О.Л. та вихователь Коршун Т.І. підготували і провели  концерт - вітання  «День народження ляльки Оксанки». Також  відбулася презентація  педагогічних технологій  «Творчі сходинки вихователів». (Роговенко С.В., Ніколаєнко Т.І., Дибкова І.Г, Гурін Т.В., Корюківська Л.Г.). За круглим столом відбулося обговорення та підведення підсумків семінару.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора