A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В Сновській громаді проведено пробне ЗНО-2021

Дата: 26.04.2021 09:23
Кількість переглядів: 246

24 квітня 2021 року на базі Сновської гімназії відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На пробне ЗНО з української мови та літератури, математики, історії України, біології, фізики, англійської мови зареєструвався 41 учасник, не з’явився - 1.

Найбільше зареєстрованих було: на математику (профільний рівень) - 12 учасників, українську мову та літературу - 9, англійську мову - 9.

Проведення пробного ЗНО забезпечували 11 педагогічних працівників.

Пробне ЗНО проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.

Учасники тестування пройшли процедуру зовнішнього незалежного оцінювання згідно з регламентом і тепер більш впевнено та психологічно комфортно почуватимуться на основній сесії ЗНО.

Цього року всім учасникам пробного ЗНО додатково надана можливість зі своєї персональної сторінки завантажити тестові зошити та бланки відповідей за всіма предметами пробного ЗНО. Вони можуть занести свої відповіді на завдання всіх тестів пробного ЗНО до сервісу «Визначення результатів». Результати пробного ЗНО за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів буде розміщено в особистих кабінетах учасників.

 

Бажаємо всім міцного здоров’я та успіхів у основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.


« повернутися

Вхід для адміністратора