A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28 травня проведено ЗНО з математики

Дата: 31.05.2021 11:35
Кількість переглядів: 206

28 травня у двох пунктах тестування, створених на базі Сновської гімназії та Сновської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з математики та математики (рівень стандарту). У тестуванні взяли участь 214 учасників.

Важливо, що цьогоріч Верховною Радою України було ухвалено закон про звільнення  здобувачів повної загальної середньої освіти 2021 року від обов’язкового проходження ДПА у формі ЗНО. Нагадаємо, що за тестування з математики (завдання рівня стандарту) учасники отримують тільки результат ДПА і не отримують результату для вступу.  Ймовірно, саме через звільнення учасників від обов’язкового проходження ДПА, а також через те, що результати складання математики (завдання рівня стандарту) можна використати тільки для випуску із закладу загальної середньої освіти, значна кількість учасників не з’явилися для проходження цього іспиту.

Нагадуємо, що в пунктах тестування, створених на базі закладів освіти нашої громади, відбудеться ще 4 тестування, а саме:

01 червня - українська мова і література (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст. №1)

                 - українська мова (Сновська гімназія)

04 червня - історія України (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст. №1)

10 червня - біологія (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст. №1)

15 червня - географія (Сновська ЗОШ І-ІІІ ст. №1).

Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту  Сновської міської ради бажає одинадцятикласникам успіхів та високих результатів.


« повернутися

Вхід для адміністратора