A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Теренова гра «Марш добровольців»

Дата: 11.06.2021 10:48
Кількість переглядів: 190

З 04 по 06 червня 2021 року громадською організацією «Д. Крук», за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації був проведений національно-патріотичний захід Теренова гра «Марш добровольців», який проходив у Ніжинському районі.

В рамках проекту учасниками заходу були  учні Сновської гімназії, які протягом трьох днів на свіжому повітрі отримали корисні знання та практичний досвід.

Це - заняття з травознавства (збір трав, приготування чаїв), самооборони та самозахисту, виживання в екстремальних умовах, медицини, володіння зброєю, тактики (елементи групової тактики дрібних підрозділів). Також учасники пограли в Теренову гру, «Страйкбол» та Лазертаг. Три дні активного і іноді екстремального відпочинку, нічна варта,фільтрування води, виживання і багато чого іншого.

Дуже пізнавальним було спілкування з Ростиславом Мартинюком - істориком-публіцистом та журналістом-розслідувачем та містером Вайтом з Великої Британії.

Учасники практично втілювали всі знання, що отримали на заняттях, які оцінювались за індивідуальним та груповим заліками.

Для гімназистів це був активний відпочинок,подорожі, нові друзі, маса емоцій та приємні враження.


« повернутися

Вхід для адміністратора