A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

З Денем працівника освіти

Дата: 01.10.2021 11:31
Кількість переглядів: 166

Шановні освітяни!
Вітаю Вас з професійним святом!

День працівника освіти, або День учителя для українського суспільства – особливе свято, бо об’єднує дітей і дорослих, вчителів і вихованців.

Професія вчителя – одна з вагомих і найскладніших водночас.

Адже саме від Вас залежить майбутнє молодого покоління нашої країни. В чисті дитячі душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави.

Наша педагогічна родина Сновщини налічує 276 вчителів, які дають глибокі знання, і свідченням тому є те, що наші випускники показали високі результати при проведенні ЗНО та успішно вступили до вишів.

Серед ТОП 50 найкращих закладів Чернігівщини за результатами ЗНО є 4 заклади освіти Сновської громади.

За підсумками Всеукраїнських олімпіад, турнірів та конкурсів від Малої академії наук Сновщина щорічно має переможців. Педагоги нашої громади постійно демонструють професіоналізм у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року».

Сьогодні ваша робота набуває виняткової важливості. Адже саме на Вас покладено велику місію – виховувати громадянина, який всім серцем та душею любить рідну землю і готовий повсякчас боронити її свободу та незалежність.

Велика вдячність усім педагогам, працівникам галузі освіти – тим, хто вчив і підтримував, хто продовжує це робити й зараз.

Щира пошана і вдячність Вам за невтомну багатолітню працю, за талант, мудрість і високий професіоналізм! А головне – вдячних вам і реалізованих вихованців!

З повагою начальник Управління освіти Олена Коваленко


« повернутися

Вхід для адміністратора