A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Скажемо насильству "Ні!"

Дата: 06.12.2021 11:51
Кількість переглядів: 177

25 листопада в Україні та світі стартувала акція "16 днів проти насильства".

Мета - привернути увагу до насильства - усіх форм, в усіх сферах. І ми раді, що нарешті відновився баланс на цьому фронті. І тепер можна говорити про насильство всіх над усіма: і чоловіків над жінками, і жінок над чоловіками, і чоловіків над чоловіками, і жінок над жінками, і дорослих над дітьми і дітей над батьками і дітей над дітьми… Немає у насильства ні статі, ні віку, ні інших обмежень. Будь-хто може вчиняти насильство над будь-ким.

Для України тема насильства взагалі актуальна як ніколи. Щороку державні структури, міжнародні та громадські організації активізують свої зусилля заради спільної мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства та створити простір, вільний від насильства

Центр соціальних служб Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту підтримує цю акцію в нашому місті. Проводить інформаційну роботу серед учнівської молоді . Адже проблема насильства у дитячому віці найбільш замовчувана, а отже приховувана. Це правило вдвічі жорстокіше, якщо мова іде про дітей.

Закликаємо небайдужих поширювати інформацію, яка може допомогти постраждалим.

В Україні за номером 116111 діє всеукраїнська «гаряча лінія»- для дітей та про дітей. Дзвінки на лінію - безкоштовні як зі стаціонарних телефонів на всій території України, так і з мобільних усіх українських операторів

116 123 або 0 (800) 500 335 – національна "гаряча лінія" з протидії домашньому насильству (безкоштовно й анонімно) для дорослих.

 

Центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді.


« повернутися

Вхід для адміністратора