A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітаємо Репняк Оксану Миколаївну з успішним проходженням сертифікації-2021

Дата: 22.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 218

Щиро вітаємо Репняк Оксану Миколаївну, учителя початкових класів Сновської початкової школи, з успішним проходженням сертифікації.

 Сертифікація педагогічних працівників досить відповідальний крок для учителя, адже вона допомагає виявити кращих вчителів – професіоналів та агентів змін у освіті, які готові поширювати свій досвід. Сертифікація педагогічних працівників — це ЗНО з професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання, це вміння зробити самооцінювання власної педагогічної майстерності, це можливість представити свій практичний досвід роботи відповідно до критеріїв, зазначених у Методиці експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації шляхом вивчення їх практичного досвіду роботи.

Якщо педагог - професіонал, компетентна багатогранна особистість, то зовсім не важливо де він працює: у великій міській, чи у невеличкій сільській школі. Адже оцінюється не місце роботи, не кількість учнів, оцінюється професіоналізм, вміння навчити кожну дитину, вміння використати освітній простір з максимальною користю для учня.

Бажаємо Оксані Миколаївні подальших успіхів у професійній діяльності, творчості та натхнення.

Щиро сподіваємось, що у 2022 році можливістю пройти сертифікацію скористається ще більша кількість учителів початкових класів Сновської ТГ, адже це ще одна можливість переконатися у своїй професійній компетентності, визначити рівень своєї педагогічної майстерності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора