A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вступ - 2023: розпочалася реєстрація для участі у мультипредметному тесті

Дата: 03.04.2023 12:07
Кількість переглядів: 66

 

Розпочалась реєстрація на НМТ-2023

 

Сьогодні, 3 квітня, розпочалась реєстрація для участі в Національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня. 

Для того, аби успішно зареєструватися, вступники мають створити персональний кабінетна сайті УЦОЯО. Для цього потрібно вказати реєстраційний номер своєї облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження та внести дані документа, що посвідчує особу. Потім у персональному кабінеті потрібно:

  • вказати реєстраційні дані (контактну інформацію, категорію випускник/ця поточного року або випускник/ця минулих років, потребу створення особливих (спеціальних) умов), вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де планується проходити НМТ;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • підтвердити бажання взяти участь у НМТ і надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру. 

Внесену інформацію потрібно надіслати на обробку. Згодом у персональному кабінеті з'явиться інформація про успішну реєстрацію та можливість сформувати сертифікат. Але якщо замість цього випускники побачать повідомлення про потребу виправити недоліки (буде чітко вказано, які саме), то важливо одразу це зробити. Можливість повторно надіслати документи на перевірку буде відкрита до 7 травня.

Радимо не зволікати з реєстрацією, аби мати час для того, щоб усунути недоліки чи внести потрібні зміни. 

Після того, як дані буде надіслано на обробку, випускники до 7 травня ще матимуть можливість внести зміни, які стосуватимуться:

  • назви навчального предмета додаткового блоку;
  • населеного пункту в Україні або за кордоном, де випускники перебуватимуть у дні проведення НМТ;
  • потреби в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора