A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2023 11:01
Кількість переглядів: 57

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя!  Вони – майбутнє нашої держави, яке формується у буремному сьогоденні. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

 

Попри воєнний стан, загрози обстрілів та щоденні сигнали повітряної тривоги, в нашій територіальній громаді це свято у воєнному 2023 році відзначалось не менш масштабно аніж в мирні часи. Не завадила навіть повітряна тривога. Після її відбою дітлахи знову поринули у веселий вирій танців, співів та спортивних змагань.

 В якості останніх сектором сім`ї, молоді та спорту Управління освіти проводились «Веселі старти». Ажде естафетні змагання завжди проходять динамічно та  шумно, здружуючи іноді зовсім незнайомих учасників команд.  Разом з представниками Молодіжної ради та координатором соціального проекту «Активні парки - локації здорової України» було створене цікаве рухливе дійство з емоціями суперництва, сміхом і, врешті решт, прекрасним настроєм і веселими спогадами першого дня літа. А закріпилось  спортивне свято фруктами, соками та морозивом для всіх учасників «Веселих стартів»!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора