A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17 вересня – День усиновлення

Дата: 15.09.2023 08:56
Кількість переглядів: 86

17 вересня – День усиновлення

 

Є в нашій громаді діти, яких об’єднує одне особливе відчуття - відчуття сирітства, яке охопило їх після того, як вони залишилися без батьківського піклування. Це відчуття з часом не проходить, не загоюється, а навпаки – розростається та спустошує. Воно пронизує кожну годину їх життя...

Сирота... Це ім’я невідступної біди, ім’я долі, зламаної у кореня.

Невипадково такі діти з надією зазирають у чужі вікна. Ось у просвіт між гардинами видно, як хлопчик вмивається, а поруч стоїть жінка з рушником – матуся... А ось дівчинка на дивані грається зі своїм татусем, а матуся лагідно їм всміхається.... Щастям, що перехоплює подих, віє на вихованців дитячого будинку від цих картин. Бажаним та поки що недосяжним для них є лагідне світло чужих абажурів за завісою гардин...

Подарувати щастя такій дитині може кожен, хто насмілиться прийти до батьківства шляхом усиновлення.

Взяти на виховання чужу дитину, і не просто взяти, а полюбити її, як свою рідну, дати любов і ласку, якої вона так потребує, оточити турботою і ніжністю, - це справжній подвиг.

Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.

Сьогодні ми вітаємо кожну родину, яка всиновила дитину, зі святом – Днем усиновлення!

Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій і сподівань!

Шановні мешканці Сновської громади! Якщо Вам небайдужа доля сиріт і Ви маєте бажання дати дитині надію на майбутнє: всиновити її, стати опікуном чи створити прийомну чи патронатну сім’ю, -  зробіть перший крок – зверніться до Служби у справах дітей Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради.
Очікуємо Вас з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 17.00 за адресою: м. Сновськ, вул. Миру, 53, другий поверх.  

Телефон для довідок: 2-19-72.

 

 

 Служба у справах дітей Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора