A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День Святого Миколая!

Дата: 07.12.2023 20:24
Кількість переглядів: 49

6 грудня за новоюліанським календарем Православна церква України та її парафіяни відзначать День Миколи Чудотворця. Привітання з Днем святого Миколая в цю дату звучать для всіх, але найбільше свято люблять діти, адже вони в цей ранок виявлять подарунок у себе під подушкою. Святому Миколаю в цей день можна помолитися про захист наших воїнів і перемогу України.

 

  З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та Дня Святого Миколая 6 грудня в Сновському центрі позашкільної освіти зібралися вихованці клубу «Повір у себе» та їхні батьки.

         Із вітальним словом до присутніх звернулася директор Центру Наталія Скотаренко та побажала, щоб мир, про який просять діти, якомога швидше повернувся до їх осель, а з ним і безтурботні дитячі бажання, приємна святкова метушня дорослих і те звичайне життя, яке має бути для дітей нормою, а не дивом.

         Діти взяли участь у розважальній програмі, виконували творчі завдання від Святого Миколая, пригощалися смаколиками.   

         Торбиночку з подарунками від Святого  Миколая зібрала міська рада спільно з депутатом Чернігівської обласної ради Олександром Якубіним.

         Такі ж подарунки отримали й вихованці студії організованої навчально-пізнавальної діяльності «Сонечко».

 

 

День Святого Миколая

            Цього року в Україні вперше відзначають день Святого Миколая 6 грудня. Це свято, на яке з нетерпінням чекають діти, бо саме цієї дати вони знаходять під подушкою різні подарунки. 

         У казковій атмосфері у Будинку культури відбулося вітання зі святом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у прийомних сім’ях, дитячому будинку сімейного типу та перебувають під опікою (піклуванням).

         У вітальній промові до дітей, начальник служби у справах дітей Управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Сновської міської ради Світлана Лихошерст сказала, що в це чарівне свято Миколай здійснює найзаповітніші мрії, тому хочу побажати, щоб ваші мрії здійснювалися саме так, як ви хочете. Вірте у диво, бо сьогодні все можливо! Нехай кожного дня буде радість та щастя, нехай кожен новий день приносить із собою нові приємні сюрпризи, а Янгол Охоронець завжди боронить від бід та горя. Зі святом!

По завершенню дійства діти отримали солодкі подарунки, придбані за кошти місцевого бюджету.

       

 


« повернутися

Вхід для адміністратора