A A A K K K
людям з порушенням зору
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СІМ`Ї МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НМТ 2024

Дата: 10.03.2024 09:14
Кількість переглядів: 54

Національний мультипредметний тест  2024 року

 

Міністерством освіти і науки України затверджено календарний план організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (наказ МОН від 22 лютого 2024 року №222), далі – НМТ . 

НМТ проходитиме під час основних і додаткових сесій:

  • основні: з 14 травня до 25 червня;
  • додаткові: з 11 до 19 липня.

Передбачено два періоди реєстрації:

основний – – з 14 березня до 11 квітня включно

(інформацію про реєстрацію учасників розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти за посиланням: https://testportal.gov.ua/nmt-2024-shho-potribno-znaty-pro-reyestratsiyu/).

До 15 квітня  зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (змінити предмет на вибір на інший чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ);

додатковий – з 10 до 15 травня.

У додатковий період матимуть змогу зареєструватися для проходження НМТ під час додаткових сесій особи, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 19 травня.

 

З 08 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня

 

З міркувань безпеки наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів НМТ.

 

Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.

 

Сертифікаційна робота НМТ міститиме завдання з чотирьох навчальних предметів:

обов’язкових — українська мова, математика та історія України,

на вибір — українська література, або іноземна мова (англійська, іспанська, німецька, французька), або біологія, або фізика, або хімія, або географія.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора